vrijdag 28 juni 2013

Heerlijk....

De afgelopen 2 dagen heerlijk achter mijn longarmmachine gestaan, en 2 tops gequilt. Deze dames wilde allebei een over-all patroon. De één wilde swirls en de ander heb ik zelf bedacht.
Kijk even mee!

Deze top is van Margreet, een Farmers wife in hele mooi kleuren. Hier zijn de swirls op gegaan. en heb een hele mooie bruin gemêleerd garen gebruikt van King Tut, en er zit een Bamboo vulling in.
En de volgende is van Lorna. Lorna heeft bij Willy de basiscursus gevolgd en ik mocht hem quilten. En hier heb ik zelf een patroon bedacht. Hij is inmiddels opgehaald, en Lorna was er heel blij mee.En de achterkant ziet er zo uit. In deze quilt zit Hobbs 80/20
De achterkant is in een mooie kleur groen, en ik heb heel licht garen gebruikt dan komt het quiltwerk aan de achterkant ook heel goed uit.

Vandaag ga ik verder met de volgende, en deze top is zo lief en vrolijk van kleur, zodra hij ingespannen zit maak ik voor jullie een foto.

Gisteren is DE kleurenwand geplaatst, prachtig geworden, ben er echt gelukkig mee.Mocht er iemand zijn die vragen heeft over krijtverf? Vraag het gerust. Misschien kan ik advies geven. En ik wil natuurlijk vragen of jullie aan vrienden en familie door willen geven dat vanaf nu de gehele Flexa-Pure krijtverfen lijn bij ons te koop is.

Alers Schilders- en Zonweringsbedrijf Brielle
'T Woud 47
3232 LN Brielle
0181-416130

Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend, Enjoy....

Groetjes van mij, Janine

1 opmerking:

Lida zei

Ik denk dat ik binnenkort binnenval voor wat advies over krijt muurverf en ook eens kijk welke kleuren jullie allemaal hebben!
Groetjes
Lida
P.S. Vergeet ik de mooie quilts nog, prachtig doorgestikt!

Quilt A-Long "Birds around the World"

Ik ga jullie wat vertellen over mijn nieuwe project “Birds around the world” Weet je nog, een paar jaar geleden; de hype om quilts te mak...