zaterdag 26 januari 2013

Lees maar snel eventjes mee...!

Goedemorgen allemaal,

Het sneeuwt weer eens in het land!
Mag ik het zeggen....ik ben er nu wel een beetje klaar mee!
Ik vind het heel erg leuk in de sneeuw, maar om in een t-shirtje buiten te lopen vind ik ook wel iets hebben. Maar goed niet klagen, maar dragen.

Ik heb jullie gisteren beloofd om een paar foto's te showen van de nieuwe quilt van SIMONE.
Als het goed is staat het patroon van het borduurwerk nu ook in haar webshop, en het patroon van de quilt neemt ze mee naar de beurs.

Gisteren heb ik de quilt afgemaakt, het is toch altijd lastig met een groot borduurwerk in een quilt, je wilt dat de quilt gelijkmatig gequilt is, maar goed, ik heb er een oplossing voor gevonden. en het pakketje wordt nu klaar gemaakt voor verzenden naar Vaassen.
Het blijven mooie kleuren chocolade bruin met roze (pink and chocolate). verder heb ik de volgende top alweer klaar gelegd, deze is van Tineke. Een flinke jongen en lekker fel van kleur.
Het is zo grappig om te zien hoe verschillend mensen zijn. Voorbeeld kijk nu eens naar Tineke en Simone dat is een wereld van verschil en allebei leuk.Dus de komende dagen zijn voor mij wel weer gevuld.......!

Tja, en dan heb ik nog meer te vertellen, want ik krijg ontzettend veel vragen en mailtjes, sms-jes en what's app-jes over het feit dat ik bezig ben met de POP (pockets of Posies) Nou dames ik heb goed nieuws want, ik heb mijn lieve collega DORRY gesproken, en zij is bereid, mocht er genoeg animo voor zijn een nieuwe BOM te gaan starten van de POP. Het gaat om een totaal plaatje stofjes, kantjes, bandjes en patroon voor € 39,50 per maand. Ze vind het zelf ook een hele leuke quilt en zou het dus heel erg leuk vinden om er begin van het voorjaar mee te gaan starten. Dus lieve dames mochten jullie interesse hebben om hieraan mee te doen meld je dan nu aan bij DORRY.

Verder wens ik iedereen een heel fijn weekend toe.

Groetjes van mij, Janine

2 opmerkingen:

Robin Hill Quilts~Eileen G. zei

Hi Janine! Your days are certainly filled!!! What beautiful quilts and the posy BOM will be exquisite!!!! I am a longarmer in new England and will be back soon for another visit to your blog! xoxo Eileen G.

Simone zei

Spannend hoor, om mn quilt "onder behandeling" te zien! En idd, wat een verschil met de kleurrijke quilt van Tineke.
Ik ga snel de bies voorbereiden, dan kan ik de quilt meteen afmaken, als hij hier is!

Quilt A-Long "Birds around the World"

Ik ga jullie wat vertellen over mijn nieuwe project “Birds around the world” Weet je nog, een paar jaar geleden; de hype om quilts te mak...