zaterdag 22 december 2012

Een kerstende van mij voor jullie...


Goedemorgen allemaal,

Dat was lekker, uitslapen tot 10:00 uur. De kinderen waren uit logeren en Joost en ik zijn gisteravond saampjes wezen eten, en daarna even wat gaan drinken in het plaatselijke café. We waren op zich toch best wel vroeg thuis en hebben toen heerlijk gekeken naar The Voice Kids, geweldig wat een talentjes zijn er toch. Ik heb ervan genoten.

Wij hadden gisteren onze laatste werkdag voor dit jaar, en zijn geëindigd met een kerstborrel bij ons op de zaak. Ik heb deze week nog een top gequilt voor Anita, en ik vond het een hele leuke quilt om te quilten. Dit was de laatste van dit jaar, en in januari liggen er weer een paar op mij te wachten.Het is een mooie quilt, en ook mooi van kleur, een beetje mijn kleurtjes.
Maar ik vind de achterkant van deze quilt toch ook wel even leuk om te laten zien, want Anita had gekozen voor een hele lichte achterkant. En ik heb gekozen om een meerkleurig garen te gebruiken in crème tinten, kijk maar even mee naar het resultaat.Leuk hè?

Tja, en verder wil ik iedereen hele fijne kerstdagen en een kleurrijk maar toch ook stoffig nieuwjaar toewensen. Geniet van alle lieve en speciale mensen om je heen. En maak er een gezellige tijd van.

Groetjes van mij, Janine

3 opmerkingen:

Tineke zei

Geniet lekker van de vrije dagen en een goede kerst gewenst. Gezondheid en veel quiltplezier voor volgend jaar. Groetjes, ook aan Willy, Tineke

Cybele's patch zei

Fijne Kerstdagen en een goed en gezond 2013!

Supergoof zei

Heel veel GELUK in 2013!!
:o)

Quilt A-Long "Birds around the World"

Ik ga jullie wat vertellen over mijn nieuwe project “Birds around the world” Weet je nog, een paar jaar geleden; de hype om quilts te mak...