woensdag 9 januari 2013

Even een mededeling...

Hallo allemaal,

Ik wil graag even Willy de gelegenheid geven om jullie wat te vertellen.

Dames,
Ik mag gebruik maken van Janines Blog om te laten weten dat Ina, mijn quiltmaatje en vriendin, waar ik zoveel lief en leed mee heb gedeeld en zo vreselijk mee heb gelachen, afgelopen zondagmiddag is overleden.
Namens haar kinderen nodig ik iedereen die Ina gekend heeft uit om deze bijzondere gebeurtenis bij te wonen en haar te begeleiden op een onvergetelijke laatste reis.
Willy

Wij hebben vandaag Ina's laatste wens in vervulling gebracht, en dat is dat wij de kerk waar de dienst zal zijn, hebben omgetoverd tot haar eigen quilttentoonstelling. (Haar eigen feestje)


Het is erg mooi geworden. Ina deed mee aan de Camelot en was helemaal weg van de quilt. Helaas heeft ze hem zelf niet meer af kunnen maken. Wel heeft ze hem nog af kunnen zien. Willy heeft namelijk letterlijk de draad opgepakt, en heeft in een rap tempo de quilt afgemaakt. Het zijn in plaats van 16 blokken maar 12 blokken geworden, maar dat was voor Ina geen probleem.

Ook heeft Willy een hele toepasselijke naam bedacht voor de quilt;
namelijk " De cirkel is rond". De kinderen van Ina vonden dit een hele mooie naam en hebben het ook op de kaart gezet.Afgelopen zondag hebben we samen de allerlaatste steek eraan gedaan. Het is een prachtige quilt geworden. En hij gaat over de kist heen.

Ik geef bij deze ook even de adresgegevens door voor diegene die Ina goed gekend hebben en er vrijdag bij willen zijn.

De begrafenisplechtigheid zal worden gehouden op vrijdag 11 januari 2013 om 13:30 uur in de dorpskerk aan het Kerkplein 1 in Oostvoorne, waar haar quiltwerken, haar passie, te bewonderen zijn.

De begravenis zal uitsluitend plaatsvinden op de begraafplaats aan de Voorweg 33A in Oostvoorne.

Na de begrafenis is er gelegenheid tot condoleren in Pavoljoen " De Meidoorn" aan de Duinstraat 16A in Rockanje.


Groetjes van mij, Janine

3 opmerkingen:

Lida zei

Lieve Willy en iedereen die haar kende, ik wens jullie sterkte met het verlies van deze lieve vriendin en fantastische quiltster!
Lida

Ineke Hulzebos zei

Bij deze wil ik een ieder van haar familie en alle lieve vrienden/vriendinnen heel veel sterkte wensen!
Ineke

Quibi zei

Wat een verdrietig nieuws... Maar wat een mooi verhaal over samen de quilt afmaken en de tentoonstelling.

Ik heb Ina niet persoonlijk gekend, maar wens al haar dierbaren heel veel sterkte toe en jullie natuurlijk ook!

Quilt A-Long "Birds around the World"

Ik ga jullie wat vertellen over mijn nieuwe project “Birds around the world” Weet je nog, een paar jaar geleden; de hype om quilts te mak...