zondag 9 december 2012

Bezig met van alles en nog wat......

Wat een heerlijke ochtend he? vanmorgen lekker uitgeslapen, samen met manlief even de was allemaal weggewerkt. Daarna hebben wij in plaats van een ontbijt maar een brunch gedaan met z'n viertjes.

Ik heb in de afgelopen 2 weekjes een paar kleine werkjes afgemaakt, wat eigenlijk alweer te lang lag naar mijn zin, dat hebben jullie toch ook wel eens?......hoop ik!

Ik doe altijd voor mijn oma-tje, iets maken met de kerst. Zij vind het altijd leuk om een pakketje over de post te ontvangen met iets daarin wat ik zelf gemaakt heb, een soort traditie hebben we ervan gemaakt. Ze is nu 84 jaar en ik hoop dat ik nog heel wat cadeautjes voor haar mag maken.


Ik heb dit patroontje via de webshop van Simone besteld. ik vind het heerlijk om af en toe kleine werkjes te maken, zo heb ik ook een aantal waxinelichtjes versierd met een geborduurd bandje, ook allemaal van Simone.

Het heeft niet veel om het lijf, maar sávonds op de bank, tv aan of de radio....kopje thee erbij!
dan vermaak ik me prima.

Vorige week zaterdag ben ik samen met mijn vriendin Diana naar Naaldwijk geweest om gezellig te snuffelen bij Ingrid en Wendy Ik heb daar hele mooie lapjes gescoort, en hele schattige mini-borduur ringetjes, ze hadden een voorbeeldje liggen daar en ik heb op aanraden van Ingrid op een hele leuke site gekeken www.casamiainitalia.com en daar stond een schattig engeltje tussen die ik nu zelf geborduurd heb. Deze site gaat pas in januari de lucht in.


misschien hebben jullie hier iets aan.

Ik had nog een fotolijstje liggen, en op zich lag die al een poosje in de kast omdat ik het eigenlijk niet z'on mooi lijstje vond, dan ga je bedenken en broeden, wat kan ik nu eens doen met dit lelijke lijstje.
Ik heb er iets mee gedaan en ik ben er tevreden mee.

Kantje en een bandje, geborduurde bloemmetjes erop en een stenen hart met naaispulletjes erop!
Recyclen zegt mijn dochter dan van allemaal oude spulletjes weer iets nieuws maken, en eigenlijk heeft ze gelijk. Ik ben lekker bezig geweest en het heeft uiteindelijk toch iets leuks opgeleverd.

en tot slot laat ik jullie zien waar ik op dit moment mee bezig ben, ik moet nog 1 blokje maken en dan ga ik het in elkaar zetten. Het is een heel leuk patroontje om te maken, en zoals velen van jullie weten vind ik het heerlijk om kleine quiltjes te maken. ik heb dit patroontje gekocht bij het Quiltwinkeltje in Lisse genaamd Samsara ik vond het gelijk al een leuk patroon. Ik ben begin van de week begonnen en heb nu inmiddels al 8 blokjes.

Tja, en meer heb ik even niet te showen en tellen....Ik ga nu snel verder met het maken van mijn laatste blokje, want ik heb alweer een nieuw patroontje klaar liggen waar ik mee aan de slag wil gaan.

Ik wens iedereen een heel fijn weekend toe.
Groetjes van mij, Janine

2 opmerkingen:

marion zei

Komt er nog een foto van Camelot ster 15 op de site of kijk ik er nu overheen?

Ans zei

Het ziet er allemaal erg leuk uit!

Quilt A-Long "Birds around the World"

Ik ga jullie wat vertellen over mijn nieuwe project “Birds around the world” Weet je nog, een paar jaar geleden; de hype om quilts te mak...