maandag 5 december 2011

Camelot blok 3


Goedemorgen allemaal,

Kindjes zijn naar school, om gezellig sinterklaasfeest te vieren.
En ik zit op de bank, met een quiltje op schoot, die ik aan het (hand)quilten ben.....nog even en ik ga trots worden op mezelf, want normaal doe ik natuurlijk alles met de machine....maar niet getreurd ik ga 17 en 18 juni 2012, met 2 vriendinnen naar Esther Miller in Duitsland om daar goed te leren handquilten....het gaat dus echt wel wat worden met mij.Afgelopen zaterdag was het weer zover, de Camelot...blok 3!
Zelf was ik er niet, dus nam mijn vriendin Heidi het waar, en wat ik gehoord heb was het weer lekker druk en hadden wij weer blije dames in de lesruimte, blok 3 zit al weer iets meer techniek in, puntjes, puntjes en nog eens puntjes, toen ik dit blok zelf maakte, kwam ik erachter dat ik een fout had gemaakt.....ja echt! Ik was zo pissig op mezelf, want het was voor mijn doen een stomme fout, wat had ik nu gedaan?
Ik had de malletjes omgetekend en aan de buitenkant van het getekende lijntje geknipt.....nou dan kom je niet uit hoor! Dus het midden blok moest even een keer opnieuw!!! Tip van Jip knip je malletje dus uit aan de binnen kant van het getekende lijntje!De pakketjes gaan dinsdag de deur uit, dus jullie zien ze binnenkort op de deur mat liggen. En mochten er vragen zijn, jullie weten het...gewoon mailen!

Houd er rekening mee dat aanstaande 17 december Camelot Come Along is en alle deelnemers van de Camelot van harte welkom zijn... Tevens vieren wij dan gewoon dat het bijna Kerstmis is met wat lekkers en
Glüwein erbij!
En natuurlijk de leuke kortingen die wij die dag in de winkel hebben.

Ook heb ik nog 2 agenda puntjes voor jullie in de agenda voor volgend jaar
6 en 7 januari hebben wij weer open dagen, alle cursussen en workshops zijn dan weer bekend, de volgende lesgevende zijn dan ook aanwezig bij ons:
Karen Lipton
Margariet van den Brink
Lia van Leeuwen
Wil Fritsma
Heidi Jie
Willy Alers
Dus als er vragen zijn kunnen zij ze vast beantwoorden.

En het volgende puntje is 14 januari 2012, 2e BLOGGERDAG in Brielle
Bij Atelier Quiltgebeuren.

Ook hier komen er een paar bijzondere mensen....
Bv Jovita, van "GOT DOTS QUILT"


En er is ook een mevrouw, die heel veel kan vertellen over Antieke Quilts!
Dat is voor vele ook een interessant onderwerp, heb je zelf een antieke quilt waar je vragen over hebt, of antieke blokken waar je iets mee wilt doen maar niet weet hoe, kom dan gezellig langs en vraag maar raak.Inmiddels is mijn thee helemaal koud geworden, dus ga ik snel een nieuw kopje thee maken....iedereen een fijne dag!

Groetjes van mij, Janine

5 opmerkingen:

Anoniem zei

I love your blog

Quiltswaen zei

Wat een leuke quilt ben je aan het doorquilten! Prachtige stoffen, ik herken er zelfs een paar, leuk is dat! Het gaat je zeker lukken hoor met de hand, je zult zien dat je straks alleen nog maar met de hand wilt quilten!

fijne dag nog!

els bitter zei

Keep going. that's the spirit.

Quiltendewilma zei

Wat een heerlijke foto's, janine,..
Ik lees altijd stil mee bij je dus werd zeker weer eens tijd om wat van mij te laten horen,..

Quibi zei

Leuk al die rondjes!! En dan ook nog met de hand quilten... meid ik ben trots op je! :)

Quilt A-Long "Birds around the World"

Ik ga jullie wat vertellen over mijn nieuwe project “Birds around the world” Weet je nog, een paar jaar geleden; de hype om quilts te mak...