dinsdag 18 oktober 2011

Heerlijk even een paar daagjes weg......

Goedemorgen allemaal,

ik zit op dit moment heerlijk te genieten op de camping in Ermelo.
Gisteren in Slagharen geweest, het was ontzettend gezellig en we hebben heerlijk weer gehad.

En de dag daarvoor zijn mijn vriendin en ik naar Harderwijk geweest aan de Boulevard, en hebben daar overheerlijk met een hapje en een drankje genoten van het zonnetje, half oktober en op deze manier genieten.......

Toen wij klaar waren, hebben wij verse paling meegenomen voor de mannen, en die hebben s'middags lekker aan de paling gezeten.


Ja en wat heb ik verder te vertellen,

Wij hebben afgelopen zaterdag een onwijs gezellige dag gehad, lekker druk en hele gezellige mensen om ons heen, ook zijn er een aantal lieve collega's langs geweest, dat vond ik heel erg lief, zelfs uit België!
Ook was er leuke belangstelling voor de Mallen en niet alleen die van Marti Michell, maar ook onze eigen mallen, de vingerhoedjes en de schuine dropjes.
En bij deze wil ik jullie ook vertellen dat ik mijn nieuwe mal binnen heb, jullie hebben ongetwijfeld mijn zuurstokjesquilt gezien....Kijk even een paar blogjes terug! Deze mal heb ik ook speciaal laten maken.

De mal kost € 7,75 excl. Invisigrip (antislip)
En incl.Invisigrip € 8,50 excl. Verzenden.


http://photo.blogpressapp.com/show_photo.php?p=11/09/29/577.jpg


1 opmerking:

Quibi zei

Heel veel plezier, Janine!! En ik vind je roze zuurstokjes enig!!

Quilt A-Long "Birds around the World"

Ik ga jullie wat vertellen over mijn nieuwe project “Birds around the world” Weet je nog, een paar jaar geleden; de hype om quilts te mak...