dinsdag 4 januari 2011

Het gewone leven kan weer beginnen....!!!

Ik wens iedereen die mijn blog leest een waanzinnig goed 2011 toe...en dat het maar een mooi jaar mag worden voor een ieder van jullie.

Ons jaar is in ieder geval goed begonnen, wij zijn gisteren uit EURO DISNEY teruggekomen. en wij zijn daarvoor letterlijk ingesneeuwd op onze camping in Belgie. 
En Suus vond dat helemaal geweldig aan het eind van iedere wandeling was ze èèn grote ijsklomp
maar....ze had het echt naar haar zin.


Wij hebben het oude jaar afgesloten met een gezellige kaasfondue met z'n 4-tjes en zijn daarna op tijd naar bed gegaan om de volgende ochtend vroeg naar Euro Disney te gaan.
Wij hebben besloten om vanuit Belgie naar Euro Disney te gaan omdat we anders voor 1 dag naar huis moesten en we waren nu al een eind op weg, dus vonden wij dat zonde van de onnodige rit.
Disney was in èèn woord GEWELDIG.... de kinderen hebben de tijd van hun leven gehad en zeiden allebei tegen ons dat hun droom was uitgekomen....nou daar doe je het voor toch!!!

En hier was het uiteraard om te doen het grote Disney paleis. Ik kan wel vertellen dat het ontzettend koud is geweest maar dat maakte het niet minder leuk.

De kinderen hebben onwijs veel Disney figuren gezien wat voor hun natuurlijk heel erg leuk was.
maar Minni was toch wel heel bijzonder vonden ze. Op de èèn of andere manier is dit toch wel hèt gezicht van Disney.....

En dit waren de rest van de figuren die we zo'n beetje allemaal gezien hebben
en het waren er nog al wat.


En hoe zeggen we dat.... we hebben een waanzinnige vakantie gehad
èèn om niet snel te vergeten.
wij hebben een beetje vervroegd ons 12,5 jarig huwelijk gevierd dat is eigenlijk pas 28 februari maar dit neemt niemand ons meer af.

en dan gaat het gewone leventje weer beginnen althans na morgen  want morgen 5 januari wordt mijn zoontje Levi 7 jaar en dat moet uiteraard grrot gevierd worden want mama je wordt maar 1x 7 jaar, en daar heeft hij natuurlijk gelijk in. Dus ga ik zometeen even de woonkamer versieren en de cadeautjes klaarzetten.
 en dan kan morgen het feest gaan beginnen.

En tot slot wil ik even zeggen dat.....
wij voor u in de aanbieding hebben,

* 50 % korting op alle kerststoffen aan de rol (min. afm. 50 cm.)
* 50% korting op alle kerstpakketjes

En voor diegene die hun quilt door mij laten quilten in de maand januari,
krijgen de vulling (HOBBS  80/20) voor de helft van de prijs.


Groetjes van mij, Janine

3 opmerkingen:

Lida zei

Jij ook een heel gezellig en goed 2011, veel succes met de verhuizing en gewoon een goede gezondheid voor jou en je gezin!
Nu mijn quilt af voor eind januari, dat gaat echt niet meer lukken, maar we zien wel wanneer het wel zo ver is! Groetjes
Lida

Miranda zei

Heerlijk hebben jullie genoten! Dat nemen ze je niet meer af....Disney is ook zo een ervaring met de kids....maar ook voor ons volwassenen...onze Sam is ook zo dol op de sneeuw en gelukkig plakt bij hem de sneeuw niet aan zijn vacht...mooie aanbiedingen trouwens!

Zelda zei

What a wonderful holiday you had. I am sure your kids will remember it forever. We are sweating from this heat here in Africa, I dont feel like doiing any quilting. Happy 2011.♥

Quilt A-Long "Birds around the World"

Ik ga jullie wat vertellen over mijn nieuwe project “Birds around the world” Weet je nog, een paar jaar geleden; de hype om quilts te mak...