woensdag 24 november 2010

Tussen de bedrijven door...!!!

Gistermiddag ben ik samen met mijn dochter aan tafel gaan zitten zij moest haar boekbespreking leren en ik zat (het zal is niet zo zijn) achter mijn naaimachine. Ik heb een leuk topje gemaakt en die moest gequilt gaan worden en uiteraard daarna de bies erom heen.

Yoni gaat haar boekbespreking houden over het boek "De Viezerdjes" een heel grappig boekje over kindjes en een tante die altijd heel erg vies willen zijn.

En mijn topje is een quilt geworden gisteravond heb ik de bies nog omgezoomd met de hand.


Ik ga straks nieuwe foto's maken in de nieuwe winkel je ziet het gaanderweg opknappen
en dat is zo leuk, de mannen vragen ieder dag of we einde van de middag even komen kijken omdat er weer iets gedaan is. Ze zijn zo goed bezig...Ze verdienen echt een grote pluim.

Bij deze mannen, wij zijn onwijs blij met jullie...!!!

Groetjes van mij, Janine

1 opmerking:

Lida zei

Gezellig zo samen aan de tafel, dat zijn van die momenten die je moet koesteren, ze worden zo gauw groot! Schattig is je quiltje geworden, ook die van je vorige logje mag er zijn, je bent ondanks alle drukte lekker bezig! Ik wordt wel nieuwsgierig naar het nieuwe pand! Laat maar gauw wat foto's zien!! groetjes
Lida

Quilt A-Long "Birds around the World"

Ik ga jullie wat vertellen over mijn nieuwe project “Birds around the world” Weet je nog, een paar jaar geleden; de hype om quilts te mak...