vrijdag 13 oktober 2017

Borduurcafe in the House....

Misschien wisten een aantal van jullie het nog niet, maar House of Quilts krijgt ook een borduurhoek in de winkel, u kunt dus ook terecht met al uw vragen over borduren, of het aanschaffen van Linnens, Aïda, borduurbanden, borduurfournituren, garens van Weeks Dy Works en Gentle Art, enz enz.

En hoe leuk is het dan als House of Quilts ook een Borduurcafe in haar programma heeft.

Wat houd dit in:
U mag mee doen met het gezamenlijke projectje, Ik ontwerp iets leuks en maak daar pakketjes van die u voor € 7,50 aan kan schaffen, Het pakketje is helemaal compleet.
Of u kunt lekker aan uw eigen werk verder gaan. Halverwege doen we een Show and Tell, en kunnen we genieten van elkaars werk.

Dit keer heb ik een pakketje gemaakt voor een (pols) keykoord.


Locatie: Scharloo 4, 3231 AM, Brielle
Datum: 25 oktober 2017
Tijd: 13:30 tot 16:00 uur.
Kosten: € 5,00 voor het cafe en € 7,50 voor het pakketjes
Niet rolstoel toegankelijk

Heb je zin om mee te doen, geef je dan wel even op ivm. een beperkt aantal plaatsen.
Info@houseofquilts.nl of stuur een whats-app naar 06-42112830

******************************

Afgelopen woensdag was er een workshop kartonnage in the House. Hou er rekening mee, dat er op 25 november aanstaande weer een workshop gepland staat, van 10:00 tot 12:30 uur € 17,50 incl. Materiaal.


Supergezellig en met een leuke groep meiden. We zijn aan de slag gegaan met als eerst het maken van een naaldenboekje, en vervolgens hebben wij een leuk notitie blokje gemaakt.
 

 

 


zo hebben jullie even mee kunnen genieten.
Fijne dag allemaal.
  

Geen opmerkingen:

Quilt A-Long "Birds around the World"

Ik ga jullie wat vertellen over mijn nieuwe project “Birds around the world” Weet je nog, een paar jaar geleden; de hype om quilts te mak...