woensdag 20 maart 2013

De antieke quilt van Guute...


Twee weken geleden heb ik het patroon besteld bij mijn lieve collega Dorry van De antieke quilt van Guute, nee hoor Dorry ik heb hem nog niet af.

Ik kan al wel vast voor proeven, want op dit moment zit er in mijn longarmmachine zo'n zelfde quilt. Dus ben ik al even inspiratie aan het opdoen voor de kleuren die ik ga gebruiken.Deze top is van Ineke, mooi gemaakt en erg sfeervol qua kleur.
Er komt een mooi overall patroon overheen i.o.m. met Ineke.

Op dit moment ben ik net over de helft heen, dan ga ik ook nog de bies eraan zetten voor Ineke, zodat ze hem zelf om kan zomen.

Vandaag is mijn vrije dag en kan ik lekker even iets doen aan mijn POP.

Fijne dag allemaal,
Groetjes van mij, Janine

4 opmerkingen:

Quilt it and Dotty www.quilt-it.nl zei

haha, natuurlijk kun je hem nog niet afhebben! Veel plezier ermee en ook met de POP; vrijdag begint onze POP-BOM.

Judith zei

Wat leuk dat je nu een Guute hebt, goed idee om dan vast te kunnen kijken hoe je hem eventueel zelf kunt maken. Berna heeft hem in rouenerie stoffen gemaakt, ook erg mooi. Fijne dag, geniet van je Pop

Wendy Janssen zei

Prachtig veelzijdig patroon, hij is in een heleboel kleurstellingen mooi. Inmiddels heb ik er vier mogen quilten. Drie met een overall patroon en een uit de vrije hand. Dat laatste was behoorlijk intensief met een heleboel cc's. Of het eindresultaat uiteindelijk mooier was als met een overall durf ik niet te zeggen. Het patroon is zo druk dat het quiltwerk zo wie zo op de tweede plaats komt. Ik adviseer mijn klanten de volgende keer een overall op deze quilt tenzij ik echt aan de gang kan gaan met een heleboel background fillers etc. Maar dat wil men niet betalen denk ik.
Succes, en ik ben benieuwd wat je ervan maakt.
groetjes, Wendy Janssen

Anoniem zei

Hij is zo mooi, en nu kan je de kat al uit de boom kijken, met zo'n beauty onder je machine. Mag/wil/kan je een detailfoto van jouw quiltwerk laten zien?

Quilt A-Long "Birds around the World"

Ik ga jullie wat vertellen over mijn nieuwe project “Birds around the world” Weet je nog, een paar jaar geleden; de hype om quilts te mak...