maandag 12 december 2011

Het echte kerstgevoel...

Wie heeft dat nu niet, de kerstboom staat, kaarsjes aan, het huis versiert, openhaard aan, kopje thee erbij, en een lekker warm huispak aan....heerlijk!!En toen vroeg ik mezelf af, waar draait het nu allemaal om tijdens de kerst?
Wat is voor mij belangrijk....?

En ik kwam tot de conclusie dat dat helemaal niet zoveel was...
Ik heb namelijk alles, en daar kunnen geen cadeautjes tegen op!
Mijn gezin, gezond en wel.....Dat is wat ik heb!

Mensen zijn altijd druk doende met eten en cadeaus, rennen van hot naar her, en weten soms niet eens waarvoor ze nou zo aan het rennen zijn.Normaal gesproken gaan wij met Kerstmis en oud en nieuw met de caravan weg, en wij hebben dit jaar gekozen om dat eens niet te doen, gewoon lekker thuis, spelletjes doen, knutselen, en eens een stevige wandeling maken op het strand, lijkt me heerlijk...geen stress!

Aankomende zondag hebben wij weer familie en vrienden dag bij mijn schoonouders, dat is een hele leuke traditie geworden. Eens per jaar komen we allemaal bij elkaar en vieren samen alvast Kerstmis, vorig jaar hadden we een dik pak sneeuw, dat zit er dit jaar niet in, maar gezellig zal het zeker worden.

deze dag bestaat uit:

De kerstboom omringt door Familie en vrienden
Gezelligheid en warmte
Lekker eten en drinken
De vertelengel komt altijd even langs....
Dat is voor mij het ultieme kerstgevoel, iedereen om je heen die je lief is...Ik ga lekker genieten van de komende kerstdagen, en ik hoop dat jullie dat ook doen.

Groetjes van mij, Janine

1 opmerking:

Esse-Riekje zei

Ja voor je hele familie hele fijne dagen en een prachtig nieuwjaar...gewoon genieten...ik ben het ook zeker van plan..
Esse Vroegindeweij ( uit Vlissingen)

Quilt A-Long "Birds around the World"

Ik ga jullie wat vertellen over mijn nieuwe project “Birds around the world” Weet je nog, een paar jaar geleden; de hype om quilts te mak...