zaterdag 5 november 2011

Verjaardag...

Wat een gezellige dag, ik heb nog nooit zoveel mensen op mijn verjaardag gehad. En ik ben ook nog eens heel erg verwend.
Telefoontjes, emails, cadeautjes...heerlijk gewoon, en dan nog de mensen die allemaal langs geweest zijn. Ik wil even iedereen bedanken voor alle lieve berichtjes en cadeautjes, en ik ga zo lekker even op de bank voordat de visite binnenkomt.

De lesruimte was vandaag ook lekker gevuld, het begon vanmorgen met mijn buurvrouw die het toch niet zo prettig vond om thuis op haar knietjes te gaan om deze iets wat groter uitgevallen quilt te sandwichen. Dus hadden wij aangeboden wat wij eigenlijk heel erg vaak doen dat mensen bij ons gratis hun quilt zelf kunnen sandwichen in de lesruimte, daar is lekker veel tafel ruimte en je kunt er goed om heen lopen. Zo ook vanmorgen dus want dit kun je haast niet kwijt in een doorsnee woonkamer...Een baksteen quilt de steentjes zijn 5 x 10 cm. Gesneden en random aan elkaar gezet in steensverband. Is het geen plaatje....?

En vanmiddag hadden wij natuurlijk het 2e blok van de Camelot. Het was weer een volle bak, maar wat een gezellige groep is het zeg.
Met wat kleine tips and tricks gingen de dames weer aan de slag met hun patroon.


Eerst even de malletjes omtekenen en dan.....


Gaan de lapjes aan elkaar.


Blok twee, ik ben vergeten om er vandaag een foto van te maken dus die laat ik jullie morgen zien excuses daarvoor.

Verder wens ik iedereen een heel fijn weekend.
Groetjes van mij, Janine

7 opmerkingen:

Yvonne zei

Hoi Janine van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag. Leuk dat je zo bent verwend en nog een gezellige avond toegewenst.

Groetjes
Yvonne

Debbie Elting zei

Lang zal ze leven, lang zal ze leven, lang zal ze leven in de gloria, in de gloooriiaa,in de gloooriiiaaaa.....hieperdepiep...
hoera...hieperdepiep...Hoera...hieperdepiep..HOERA!!!!!
Van harte gefeliciteerd!!!!
Prettige avond en veel plezier!
Groetjes,

Berna zei

Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag! Ik kijk uit naar mijn eerste camelotblokje. Fijne verjaardagsavond!

Miranda zei

He Janine, nog een fijne vaerjaardag!!!! Waarschijnlijk is het feestje al lang voorbij en heb je alweer lekker geslapen. Fijne zondag.

Ageeth Dorsman zei

Hierbij morgen een hele fijne verjaar-
dag gewenst, samen met je man en kind-
jes, en wat ben je nog lekker piep-
jong! Hartelijk gefeliciteerd!!!
En het was absoluut weer heel gezellig
bij de Camelot-club!
Liefs, Ageeth

Tante Trijns zei

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Leuk dat je zo verwend bent! ÉN dat je zo hebt kunnen genieten van een toch wel drukke dag! Hoop dat je een fijn verjaardagsfeest hebt vanavond en wens je het goed voor komend jaar.
Groetjes,
Tante Trijns

Ansje zei

Ha Jeanine, Kan nog net: hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag!!
Wat een bijzondere dag heb je gehad! Geniet maar lekker 'na'.
LiefsAnsje

Quilt A-Long "Birds around the World"

Ik ga jullie wat vertellen over mijn nieuwe project “Birds around the world” Weet je nog, een paar jaar geleden; de hype om quilts te mak...