woensdag 9 november 2011

Het is kerst....

Goedemiddag allemaal,

Gisteren vertelde ik jullie dat ik vandaag vroeg zou opstaan om de winkel om te toveren tot een gezellige kerstwinkel.....!

Zo gezegd, zo gedaan, het zweet stond op mijn rug, je zou zeggen doe het dan een beetje rustig aan!!! Maar nee, ik ben als een gek aan het werk gegaan, en ik moet zeggen dat ik het geslaagd vind.

Ik laat jullie even mee genieten,

Vanavond hebben wij een feestje van de Ondernemersvereniging Brielle,
Die komen met een mannetje of 80 voor een rondleiding door onze beide bedrijven, om eens te kijken wat wij hier nu eigenlijk allemaal doen met al die lappen. Ook komen ze kijken naar het bedrijf van de mannen.
Vandaar dat ik de winkel helemaal ge- update heb. Het moet natuurlijk wel Spik en span zijn.

En verder, heb ik vanmorgen met 2 vriendinnen zitten brainstormen over nieuwe projecten. En ohhhhh wat wordt het leuk. Onze open dagen zijn
6 en 7 januari 2012, dus wij moeten snel aan de slag.
Morgenavond ga ik naar Heidi toe om haar te helpen met het voorbereiden van ons nieuwe project. een aantal van jullie hebben al eens les gehad van haar, Dus nog even geduld voordat wij het nieuws allemaal kunnen laten zien.

Groetjes van mij, Janine

1 opmerking:

Lida zei

Ziet er geweldig uit, succes met de bezoekers vanavond, die zullen hun ogen wel uitkijken! Groetjes
Lida

Quilt A-Long "Birds around the World"

Ik ga jullie wat vertellen over mijn nieuwe project “Birds around the world” Weet je nog, een paar jaar geleden; de hype om quilts te mak...