zondag 20 november 2011

Camelot Come Along..........

Goedemorgen allemaal,

Ik zit lekker onderuit gezakt op de bank, wij zijn gisteravond heerlijk naar Sumo het Sushirestaurant geweest in Rottdam, gezellig met de kids, het was een geweldige avond.

Nu daarvan bijgekomen ga ik jullie iets leuks vertellen......en wat dan wel!A.s. 17 december houden wij bij Atelier Quiltgebeuren de Camelot Come Along, ik zou het leuk vinden als alle leden van de Camelot bij ons, bij elkaar komen voor:

Tips and Trics.
Elkaar ontmoeten.
Gezelligheid.
10% korting op de achtergrondstof.
10% korting op alle rollen stof uit de winkel.

Je hebt natuurlijk heel veel stof nodig voor de achtergrond, ik heb alle blokken geappliqueerd dan heb je ongeveer 4 meter stof nodig en wil je de blokken in gaan naaien dan heb je al gauw 2 meter stof nodig.

Het wordt gewoon een gezellige bijeenkomst met leuke mensen, lekkere hapjes en een lekker Glühweintje.......wat wil je nog meer.

Ik hoop dat jullie het een leuk idee vinden, en zullen komen op deze gezellige dag, en zijn er dames in je vriendenkring die ook nog graag mee willen doen, neem ze dan mee!!! Ze kunnen dan ook direct lid worden en hun eerste pakketje meenemen. En dus ook gebruik maken van de kortingen.

Schrijf deze datum dus in de agenda!!!!!

Fijn weekend allemaal, wij gaan straks Sinterklaas ontvangen in Brielle...
Groetjes van mij, Janine

- Posted using BlogPress from my iPad

5 opmerkingen:

Berna zei

Een heel leuk idee maar ik weet niet of ik dat ga redden in dat weekend.
Weet je dat de blokken van de Camelot zijn verwerkt in een quilt die vorig jaar op de tentoonstelling in het Victoria en Albert Museum in Londen heeft gehangen? Hij staat in het boek. Misschien dat ik er op 1 december wel iets over schrijf. Tenzij je dat zelf wilt doen natuurlijk.
Fijne intocht.

Bizzy Martine zei

Dag Janine, mooie quilt die Camelot.
Tot binnen 2 weken!!! Groetjes, Martine

petra zei

Hallo Janine,

Een leuk idee de Camelot Come Along, helaas kan ik er dan niet bij zijn. Maar iedereen die wel gaat veel plezier. Groetjes Petra

els bitter zei

Hoi Janine, Helaas ben ik verhinderd 17 december. Veel plezier met iedereen. Ik zie graag de foto's op je blog straks.

Marion zei

Ik heb helaas (maar wel fijn voor mij) op 17 december twee feestjes. De weg naar Brielle is dan wat te lang om op tijd te kunnen feesten. Maar ik blijf wel gestaag aan de blokken werken hoor!

Quilt A-Long "Birds around the World"

Ik ga jullie wat vertellen over mijn nieuwe project “Birds around the world” Weet je nog, een paar jaar geleden; de hype om quilts te mak...