zaterdag 19 november 2011

Van sandwich tot quilt


Goedemiddag allemaal,

Wat is het toch leuk om te zien wat mensen allemaal maken, een aantal maanden geleden, heb ik iemand een idee aan de hand gedaan voor een OCEAN WAVES een geweldige restjes quilt van alleen maar driehoekjes.

En vorige week heb ik een afspraak gemaakt met Ina om de quilt te sandwichen, bij ons in de winkel....
Zo gezegd zo gedaan, het is een prachtige top geworden, maar zijn de restjes nu op, vroeg ik aan Ina......hahahaha nee natuurlijk niet, zei ze.
We hebben de quilt helemaal op onze tafels gelegd en zijn aan de slag gegaan met het sandwichen van haar top.
Ik op de tafel, want iemand van in de tachtig gaat niet meer zo makkelijk op haar knieën op tafel zitten, en Ina heeft de randen gedaan...teamwork!!!
Moeten jullie is even meekijken naar deze mooie top.


Verder ben ik bezig geweest met een aantal blokken voor onze nieuwe sampler cursus die in Januari gaat starten hier alvast een voorproefje...Zo blijf je lekker bezig.

Ik heb zelf nog een klein quiltje gemaakt, oorspronkelijk was het bedoelt voor een workshop, maar omdat ik erg enthousiast was met de stitchery, en een fout jaartal had gestitched, (wel optijd voor volgend jaar).
hebben wij voor de workshop maar iets anders bedacht, dus dat voorbeeldje laat ik jullie zien na de winterworkshop die volgende week zaterdag gegeven wordt.
Maar hier in ieder geval mijn kleine stitchery project.Ach ja, ik was weer lekker bezig geweest....

Groetjes en ik wens iedereen een heel fijn weekend
Groetjes van mij, Janine

2 opmerkingen:

Lida zei

Vind het kerstquiltje erg leuk en wat een prachtige restjesquilt, maar waarom niet gesandwichted op je longarm, gaat lekker snel! Groetjes
Lida

Furball Farm Quilting zei

I love it!

Quilt A-Long "Birds around the World"

Ik ga jullie wat vertellen over mijn nieuwe project “Birds around the world” Weet je nog, een paar jaar geleden; de hype om quilts te mak...