vrijdag 14 oktober 2011

Vandaag nog even hard werken en morgen......

Goedemorgen allemaal,

Ik weet niet wat me overkomt, de Matjes uit mijn blogje van gisteren gaan als warme broodjes over de toonbank, ik wist niet dat hier massaal op gewacht werd, en dan de dotjes hahahaha niet te geloven, maar grappig.
Bij het postkantoor vroegen ze al, zoooo Janine ga je nu ook internationaal?
Spanje, België, Frankrijk, Cyprus.....enz.enz.

Het is leuk dat je weet dat je blog zoveel gelezen word, doet mij goed.
Ik vind het ook leuk om het bij te houden, je weet niet altijd wat je erop moet zetten, maar tot nu toe is het goed gekomen.

Ik ga vandaag nog even werken aan weer een nieuwe quilt in de Longarmmachine, ik heb het er heel erg druk mee, en dat is heel erg fijn.
Maar ook goed voor het opbouwen van mijn inspiratie, het is natuurlijk niet leuk om iedere keer hetzelfde patroontje te doen, ik heb al heel wat verschillende patronen gemaakt, maar ik blijf verzinnen.
Deze quilt ga ik vandaag doen.....Oh ja, en ik wil jullie nog eventjes wat laten zien, mijn dochter wilde heel graag een bepaald popje in haar nieuwe kamer, want ze krijgt immers een rood met witte stippen kamer (dacht ik)....
Ik kwam gisteren bij Yoni met het popje aan, en ze vond haar ontzettend leuk, maar mam die past niet zo goed in mijn nieuwe kamer.....want ik wil een groene kamer......gggrrrrrrrrr,
ze bracht het wel heel voorzichtig hoor!
Dusssssssss, mama maakt voor dochter een nieuwe en heb deze lieve schat maar in de winkel gezet.Verder wil ik nog even in het Bijzonder een collega van harte feliciteren met de geboorte van Charlie, Sandra van de Stitch Cottage heeft een prachtige dochter gekregen. Lieve Sandra heel veel geluk en plezier met z'n 4en.

Groetjes Janine

4 opmerkingen:

diana zei

Arme Joost en jij!! Veel succes met de GROENE kamer van Yoni en tot morgen

Groetjes
Diana

Quibi zei

Tja, kinderen!!! Het is niet altijd leuk om te horen dat ze iets anders willen dan jij had gedacht. Maar ik vind het supergoed dat ze het tegen jou durft te zeggen!!
Fijne dag morgen!!

Bietje zei

Hoi Janine, ik had ook zo'n handig matje besteld, maar nog geen reactie gekregen. Kan dat? Heb je mijn mail soms niet gekregen?
Groetjes,

els bitter zei

Weet haar vader het al van die Groene kamer?
Veel plezier vandaag. ik ga verjaardag vieren van Jasper in Spijkenisse

Quilt A-Long "Birds around the World"

Ik ga jullie wat vertellen over mijn nieuwe project “Birds around the world” Weet je nog, een paar jaar geleden; de hype om quilts te mak...