woensdag 24 augustus 2011

Belangrijk nieuws...

Lieve Bloggers,

Ik heb even een aantal belangrijke nieuwtjes!

Allereerst hebben wij a.s. 2 en 3 september Open-dagen, en presenteren wij al onze cursussen en workshops voor het komende najaar. Wij hebben hele leuke vernieuwende lessen met diverse technieken van heel erg traditioneel tot hyper modern. Wij hebben de volgende lesgevende tijdens de open-dagen bij ons in de winkel,
Ted Storm alleen op vrijdag, Wil Fritsma, Heidi Jie, Lia van Leeuwen, 
Margariet van den Brink, Willy Alers en ikzelf op vrijdag en zaterdag.
Kom gezellig langs en bekijk ons lesprogramma. 

Tijdens deze 2 dagen geven wij op alle stoffen van de rol 10% kassa korting!!!

Dan als tweede belangrijke punt 9, 10 en 11 september a.s. kunnen jullie ons vinden bij de Quiltersgilde Tentoonstelling in Leiden. De winkel is dan gewoon open!!!

Vlak na de Tentoonstelling gaan Willy en ik naar "Saint Marie aux Mines" genieten van al het moois, en uiteraard weer inspiratie opdoen voor de winkel, tijdens de dagen dat wij weg zijn..........

Houden onze mannen de winkel open zij zijn helemaal klaar gestoomd door ons, 
om de toko gewoon op te houden. Ze hebben verstand van kleur, kunnen stof snijden, weten wat van de fournituren, en zijn altijd in voor een praatje. Dus dames de winkel blijft gewoon open!

En dan als laatste hoe krijg ik in hemelsnaam een diavoorstelling op mijn blog!!!! ik ben nu al 2 dagen bezig en kom er niet uit. Ik heb een diavoorstelling van Birmingham gemaakt in Picasa en hoe nu verder....??????

Kunnen jullie mij helpen!

Groetjes van mij, Janine


3 opmerkingen:

Marion zei

Hallo Janine,
Ik neem aan dat je al zo ver bent gekomen dat je een diavoorstelling als nieuwe gadget moet toevoegen. Het is belangrijk dat je de foto's in een album hebt staan in picasa en dat het album ook openbaar is. Ik heb zelf ook wel eens moeite ermee, dan lijkt blogger het album niet te vinden. Gewoon een paar keer proberen en opeens pakt-ie 'm (tenminste, bij mij...). Succes!
groetjes,
Marion

Esse-Riekje zei

Hi Janine,
Dank jullie wel voor een paar fijne uurtjes vanochtend en hier zijn twee van de sites die ik heb bestudeerd ....
http://erinrussek.typepad.com/one-piece-at-a-time/

http://apassionforapplique.blogspot.com/

en die ik je had beloofd.

Groetjes Esse

Butterfly zei

Hoi Janine,
Je foto's plaatsen in programm windos movie-maker. Muziek eronder en vervolgens dat programma er een film van laten maken (wijst zichzelf en ik kon het ook) Deze film ga je uploaden naar you-tube (daar moet je overigens wel een account voor aanmaken).
Van af you-tube plaat je de foto-film dan weer naar je blog.
Werkt prima!
Ik hoop dat je er wat aan hebt! (Joost deed dit op zijn blog van Fleur ook altijd, vandaar dat ik het wist)
Doei

Quilt A-Long "Birds around the World"

Ik ga jullie wat vertellen over mijn nieuwe project “Birds around the world” Weet je nog, een paar jaar geleden; de hype om quilts te mak...