woensdag 8 juni 2011

Oude mobieltjes...................gooi ze niet weg!!!

Goedenavond allemaal,

Graag wil ik jullie wat vragen!
Jullie hebben allemaal wel gelezen dat ik met een quiltje bezig ben voor Fleur, een meisje van 11 jaar en is ongeneeslijk ziek. De vader van Fleur heeft ook een blog waarin hij alles verteld wat het gezin meemaakt in deze zware tijden joost-nicole.blogspot.com Wat heb ik een ongelofelijk respect voor die ouders en de meiden. Ik heb net gekeken op het blog en was echt oprecht verdrietig wat ik daar las. Ik heb gevraagd of ik jullie door mocht wijzen naar dit blog, en dat mocht.
Ik wil jullie namelijk vragen of jullie samen met mij een heleboel oude mobieltjes kunnen verzamelen voor de Stichting Opkikker, voor ieder oud mobieltje krijgt deze stichting een bedrag van € 3.50 en dit bedrag is volledig voor de stichting. Ook Fleur heeft al een hoop "Leuke"momenten meegemaakt, en ik vind dat ieder kind hier recht op heeft. Dus willen jullie mij helpen met het inzamelen van de oude mobieltjes!!!!!!!!!!!!
In 2009 heeft de actie maar liefst 43.349 mobieltjes opgeleverd, en vorig jaar zelfs 53.230 mobieltjes,  de nieuwe doelstelling voor dit jaar is om 60.000 mobieltjes op te halen, en ik wil daar graag aan mee doen, maar kan dat uiteraard niet alleen.


Mochten jullie mee willen doen, alles is welkom....!!!!!
Jullie kunnen ze naar de winkel sturen of langs brengen en wij zorgen ervoor dat de mobieltjes naar de juiste plek gaan. Denk niet alleen aan je eigen mobieltjes maar vraag het ook aan vrienden en bekenden....het gaat erom dat we er zoveel mogelijk bij elkaar krijgen voor de Stichting Opkikker.


Ik ga ervoor en jullie.....!!!!!

Groetjes janine

2 opmerkingen:

Butterfly zei

Een mooi verhaal Janine enne .. alvast bedankt hè!
Liefs
Lia (Oma van Fleur)

Els van der Steen zei

Hoi Janine,
Ik heb een vervolg gemaakt van jouw aktie.
Al mijn mailadressen hebben een berichtje gehad en ik heb op prikbord een stukje gezet.
Ik hoop dat er zo nog meer mensen reageren en er nog meer mobieltjes binnenkomen.
Ik hoop dat je geen bezwaar hebt over mijn aktie.
Maar als oma met 2 schattige kleinkinderen kon ik niet anders.
Groetjes Els

Quilt A-Long "Birds around the World"

Ik ga jullie wat vertellen over mijn nieuwe project “Birds around the world” Weet je nog, een paar jaar geleden; de hype om quilts te mak...