maandag 17 januari 2011

Goedenavond bloggers...

Jullie zullen wel denken wat is het rustig op janine's blog....
maar ik heb daar een doede reden voor.
Ik ben namelijk heel druk bezig met de nieuwe winkel, het verzinnen van leuke nieuwe dingen, mooie nieuwe pakketjes en uiteraard moeten de voorbeelden ook gemaakt worden. Dus heb ik onwijs veel gemaakt.....En wat.....blijft nog heel eventjes geheim.

Wel kan ik jullie vertellen dat wij met een B.O.M. bezig zijn, die bij ons in de winkel afgehaald kan worden maar ook via het internet besteld kan gaan worden, verdere details en kosten laat ik jullie zo snel mogelijk weten via mijn blog of via onze website.

Ik ben vanavond bezig geweest met een heel schattig vogelhuisje, mijn man heeft het dak geschilderd en ik heb het huisje geplakt met stof en aslan, en voor de slingers met blaadjes heb ik boekbinderslijm gebruikt.
De stof die ik gebruikt heb voor het huisje....!!! hebben wij ook gordijntjes van  laten maken voor in de nieuwe winkel.

Ik laat jullie snel zien hoe de vorderingen zijn van de nieuwe winkel.

Groetjes van mij, Janine

2 opmerkingen:

Miranda zei

Succes met al die leuke nieuwe maaksels! Het vogelhuisje, maar ook dat mini quiltje van je vorige blog zijn helemaal leuk!

Anoniem zei

schattig zeg!

Quilt A-Long "Birds around the World"

Ik ga jullie wat vertellen over mijn nieuwe project “Birds around the world” Weet je nog, een paar jaar geleden; de hype om quilts te mak...