maandag 1 november 2010

En we hebben een Winnaar...!!!

In de herfstvakantie 2 weken geleden werd er hier in de sporthal zoals ieder jaar een Lego-wedstrijd gehouden, ontzettend leuk voor de kinderen die niet met vakantie gaan.
Zo ook ben ik daar met Levi geweest, die een absolute kei is in het bouwen met lego, en niet alleen met lego maar met zo'n beetje alles waar je mee kunt bouwen (architect in de dop).

Zoals jullie kunnen zien gaat hij hier heel zorgvuldig te werk met het uitzoeken van alles wat hij nodig kan hebben (het wordt een vuurtoren).
Levi houd heel erg van de kleuren rood en zwart net als zijn vader. En dus komt een vuurtoren heel goed uit.

Levi is iedere dag aan het bouwen dat zien jullie ook wel aan het resultaat. Ik kan vertellen dat ik echt niet geholpen heb, en yoni ook niet. Dat was het probleem bij veel kinderen, die werden geholpen door ouders en dan krijg je natuurlijk een oneerlijke strijd. En ik weet zeker dat als er een legowedstrijd word gehouden voor ouders dat het ook bomvol zou zitten want die zijn me een partijtje fanatiek dat is niet normaal. 


Hier is de jury in beraad en kiezen uiteindelijk 3 kinderen uit voor een 1e, 2e en 3e plaats.


En ja hoor uiteindelijk was het moment daar De jury was eerst bij het kindje geweest die 3e was geworden, toen bij het kindje wat 2e was geworden, en uiteindelijk was de jury bij Levi aangekomen om te vertellen dat hij 1e was geworden en daarmee een cadeaubon had gewonnen van € 15.00, nou dat vond Levi niet mis.
die zelfde middag moest de bon natuurlijk worden verzilverd en met wat centjes van zichzelf erbij, had hij een prachtig cadeau ervoor uitgezocht.(van Playmobil...???!!!...???!!!) grappig toch!
Het was een hele gezellige dag he ...Levi?

Groetjes van mij, Janine

2 opmerkingen:

Heidi zei

Proficiat Levi!

Lida zei

Gefeliciteerd met twee keien van kinderen, een architect in de dop die zijn eerste prijs al binnen heeft en een fantastische dochter die al net zo handig blijkt te zijn als Mama en Oma! Groetjes
Lida

Quilt A-Long "Birds around the World"

Ik ga jullie wat vertellen over mijn nieuwe project “Birds around the world” Weet je nog, een paar jaar geleden; de hype om quilts te mak...