zaterdag 6 maart 2010

Goedemiddag Bloggers,

Hierbij een foto van mijn speeltje.
Dit is mijn MILLENIUM.
Mijn machine is 4,07 breed en 1,20 diep.
Ik kan een quilt kwijt op de machine tot 3,00 meter.
Deze machine is ook van 2 kanten te besturen.
Ik vind het leuk om zelf patronen te bedenken en over te brengen op de quilts.

Niet iedere quilt is hetzelfde dus moet je altijd goed kijken naar een quilt om een zo goed mogelijk bijpassend patroon te bedenken.

Vaak zie ik als ik naar een quilt kijk wel een patroon wat erbij past, dat is voor een ander wel eens moeilijk want het is dan iets wat in mijn hoofd zit. Ik probeer een klant dan duidelijk te maken wat ik van plan ben of maak er een tekening van.

Ik moet zeggen dat ik tot nu toe van alle klanten die ik heb gehad, zelf mocht verzinnen wat ik met de quilt ging doen. Dat is aan de ene kant makkelijk maar aan de andere kant best lastig, want het is niet van jezelf maar van iemand die er soms wel een paar jaar aan bezig is geweest. dus de druk is dan best hoog.

Gelukkig aan de reacties te horen zijn de mensen tevreden en daar doe je voor.

Groetjes van mij
Janine
1 opmerking:

Rina zei

Wat een eer om de eerste te mogen zijn die een reactie achterlaat op je blog. Ik heb je gisteren live aan het werk gezien met de longarmmachine en ik sta dan vol bewondering te kijken. Wat een kunstwerken maak je! Petje af!

Welkom nog in blogland en veel plezier hier.

Quilt A-Long "Birds around the World"

Ik ga jullie wat vertellen over mijn nieuwe project “Birds around the world” Weet je nog, een paar jaar geleden; de hype om quilts te mak...