maandag 17 juni 2013

Goodmorning...

Goedemorgen lieve quilters,

Wat bestaat het leven soms uit dilemma's, ons dilemma is! waar gaan we naar toe op vakantie?
Normaal weten jullie, gaan we altijd naar mijn favoriete vakantieland Kroatie, maar helaas kunnen wij daar niet naar toe ivm. de warmte, dat kan mijn hoofd nog helemaal niet aan.
Dus wordt het Frankrijk (de Vogezen)


Of gaan we richting het Zwarte Woud in Duitsland?


Allebei prachtig, misschien kunnen we het wel allebei doen? maar de een wil Frankrijk de ander Duitsland en we hebben er nog een eigenwijsje tussen zitten die toch wel heel graag naar Kroatie wil....????????

Nu zijn we op zoek naar een betaalbare camping waar ook wat te doen is voor kinderen, iemand een suggestie? alle tips zijn welkom.

Verder wil ik graag het volgende aan jullie kwijt, een hoop van jullie weten dat ik a.s. 6 juli met een standje bij  De Quilthoeve  mag staan, Ik heb de afgelopen weken al heel veel tops binnen gekregen om te quilten, mensen komen ze brengen of sturen de tops op. Maar misschien is het handig dat als er nog mensen zijn die hun top graag gequilt willen hebben, hem dan in kunnen leveren tijdens deze dag, scheelt weer verzendkosten of brandstofkosten.... win win zeg ik dan.
Mochten er van tevoren nog vragen zijn mail MIJ dan even.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag toe
Groetjes Janine

1 opmerking:

Saskia Smit zei

Hoewel we verliefd zijn op het zwarte woud, is de reis voor ons dit jaar Engeland geworden. Misschien bibberdebibber, maar dan weten we dat ook weer.

Quilt A-Long "Birds around the World"

Ik ga jullie wat vertellen over mijn nieuwe project “Birds around the world” Weet je nog, een paar jaar geleden; de hype om quilts te mak...