maandag 18 februari 2013

Moeder- dochter momentje...

Al een poosje ben ik in het bezit van gaatjes-karton, ik wil graag iets leuks hiermee doen samen met mijn dochter (een moeder-dochter momentje) Het is simpel om te doen, geen geklungel met stof voor die meid maar gewoon een lekkere stevige ondergrond. Ergens in mijn boekenkast heb ik het boek van Eline's huis staan....hopelijk staan daar een aantal voorbeeldjes in. Dit is een plaatje wat ik van het internet heb geplukt....vond ik ook zo schattig.


Dus ik ga me voorbereiden, volgende week hebben de kinderen vakantie, en gaan wij met het gaatjes-karton aan de slag. Leuk lijstje erom heen! en klaar is Kees. 

Tja, en wat heb ik verder gedaan....Wij (Joost en ik) zijn afgelopen zaterdag naar de Zwaluwhoeve geweest.
Leek ons leuk om een keertje te doen. Lekker rustig, beetje chillen
maar niets was minder waar.
Wat een drukte zeg, het was letterlijk een volgepropt blik sardientjes.....! 
Wij waren om 12:00 uur binnen en om 15:00 stonden wij weer buiten. Wij zijn toen naar mijn oom en tante gegaan die in Zeewolde wonen, en daar was het super gezellig. Na de borrel zijn we saampjes een hapje wezen eten in Harderwijk en daarna weer heerlijk richting onze caravan gegaan, die wij op de camping in Ermelo hadden gezet. 

Zondag morgen lekker uitgeslapen, ontbijtje en zijn we weer richting de kindjes gegaan.
Druk druk druk maar wel gezellig, op het sardientjes gevoel na dan hahahaha..............!

Groetjes van mij, Janine

2 opmerkingen:

Judith zei

Mijn favorieten zijn de Veluwe bron in epse en Bussloo in voorst, veel leuker, rustiger 's zeker geen sardientjes toestanden daar. Gelukkig hebben jullie wel een lekker weekend gehad. Leuk blogje weer.

Sis Voorn zei

Aha...ook kampeerders !
Veel plezier volgende week met knutselen...
Groetjes van Sis

Quilt A-Long "Birds around the World"

Ik ga jullie wat vertellen over mijn nieuwe project “Birds around the world” Weet je nog, een paar jaar geleden; de hype om quilts te mak...