donderdag 21 februari 2013

Inpakken en wegwezen....en een nieuw idee!

Het is weer bijna weekend, kinderen krijgen morgen vakantie, en wat is er dan leuker om even met de caravan eropuit te gaan. Wij gaan lekker genieten van de Veluwse boslucht. Wij gaan eigenlijk altijd wel naar dezelfde camping als we richting de Hoge Veluwe gaan; namelijk Camping Beek en Hei in Otterlo.De kinderen hebben hun tas al ingepakt, er gaat weer van alles mee? 
Teveel ....maar beter te veel dan te weinig.
De wandelschoenen gaan mee, dikke truien en dikke jassen gaan mee....genieten dus!

Ik neem als handwerkje mee naar de camping....niet mijn POP, want dat vind ik iets te groot voor in de caravan, maar ik heb een heel gaaf ander idee. 


Ik ga hier een quilt van maken in de kleuren oud grijs en crème. een echte mannen-quilt. Ik heb de mallen van Marti Michell setje A en C, en die heb ik nodig om deze stukken te snijden.Dus in de caravan ga ik lekker voorbereiden en als ik thuiskom dan kan ik beginnen. Ik ga het patchen met de machine doen, dat is weer lang geleden dat ik achter mijn machientje gezeten heb, dus die zal me best toejuichen.

Ik wens een ieder van jullie een heerlijk weekend toe, geniet ervan.

Groetjes van mij, Janine

3 opmerkingen:

Bizzy Martine zei

Geniet van jullie vakantie!!!!
Grtjs, Martine

Sis Voorn zei

Fijne vakantie !
Veluwe altijd goed... Wij gaan met de caravan dan naar de kleine groene camping in Ede ;-)
Groetjes van Sis

Anoniem zei

fijne vakantie !
Jaren hebben wij zelf in Otterloo,
vakantie gevierd,
mooie omgeving...

groetjes
Mireille

Quilt A-Long "Birds around the World"

Ik ga jullie wat vertellen over mijn nieuwe project “Birds around the world” Weet je nog, een paar jaar geleden; de hype om quilts te mak...