dinsdag 9 oktober 2012

Met pijn in mijn hart, maar met opgeheven hoofd...


Hallo quilters,

De laatste tijd staat ons leven een beetje op z’n kop; gebeurtenissen die we moeten aanvaarden, en waar we met de beste wil van de wereld niets aan kunnen veranderen.
Ik zal proberen het kort te houden, maar bij een aantal dames zal, wat ik te vertellen heb, een flinke klap geven.

Mijn herstel gaat veel langer duren dan we in eerste instantie dachten.
Mijn herseninfarct is een fikse waarschuwing geweest; tot hier en niet verder!
Alles wat stress oproept moet vermeden worden, en op doktersadvies mag, en kan ik de winkel niet in. We moesten nu keuzes maken; keuzes die niet alleen Willy en mijzelf aangaan, maar ook onze mannen en de kinderen. Wat is belangrijk en hoe zien we de toekomst; dat soort vragen moesten ingevuld worden.
Er is lang over nagedacht, er is gewikt en gewogen, maar uiteindelijk zijn we tot de conclusie gekomen dat er geen andere oplossing is;
zaterdag 24 november gaat de deur van Atelier Quiltgebeuren definitief op slot.

Quiltgebeuren STUDIO blijft bestaan; Ik wil me verder gaan ontwikkelen in het longarmquilten en Willy wil graag les blijven geven (als daar tenminste vraag naar is!) Tenslotte is en blijft P&Q onze passie.

Hoe nu verder.
Ten eerste; de deelneemsters aan de BOM Camelot hoeven niets te vrezen; de maanden december en januari 2013 liggen al verzendklaar. Dat zijn de laatste 2 blokken. De laatste Camelotmiddag is op zaterdag 3 november a.s.

Alle lessen vallen binnen de datum van 24 november en gaan gewoon door.

Vrijdag 9 en zaterdag 10 november zijn we gesloten; wij hebben dan een quiltweekend met onze quiltclub. Dat zal vast een speciaal weekend worden.

Op 16 en 17 november zijn we te vinden op de Regiodagen van het Quiltersgilde in Berkel Rodenrijs. De winkel is dan wel open van 10.00 tot 14.00 uur.

WOENSDAG 10 oktober begint de uitverkoop.
Op stof van de rol 50% korting, minimale afname 50 cm
Als er nog een klein stukje van de rol over is, kunt u dat meenemen met 60% korting.
Op boeken 35%, alle garens 30%, fournituren 25%, Quiltmania’s 15%.
DMC borduurgaren;  € 1,00 p.st, 11 voor € 10,00.
Blikjes, doosjes, mandjes, bakjes etc.- allemaal voor de helft.

GEEN  KORTING OP VLIEZEN EN VULLING !

Alles gaat nu in een stroomversnelling, en ja, natuurlijk doet het zeer, maar zelf willen we er geen drama van maken. We kijken met veel plezier terug op geweldige Quiltgebeuren jaren.
Voor quiltservice op de longarmmachine, lessen en naaimachinevragen blijven we altijd bereikbaar.

Hier wil ik het bij laten. Mochten wij u niet meer zien de komende weken, dan wens ik u, mede namens Willy en mijzelf, nog een fijn quiltleven toe.

Janine

De gewijzigde openingstijden blijven van 10.00 tot 14.00 uur.

24 opmerkingen:

Bizzy Martine zei

Dag Janine,

Wat spijtig dat je deze beslissing moet nemen, maar je gezondheid gaat voor. Ik begrijp dat dit niet gemakkelijk was. Ik wens je het allerbeste en we komen elkaar nog wel tegen. Als ik de tijd heb dan kom ik zeker nog langs om dag te zeggen.
Groetjes en sterkte voor jou, Willy en de hel familie.
Martine

Simone zei

Lieve Janine,
Wat een schokkend nieuws! Maar jullie gezondheid en gezinnen zijn natuurlijk het allerbelangrijkst!
Ik weet zeker dat heel veel mensen jullie hartelijlheid zullen gaan missen...
Sterkte en succes met wat jullie in de toekomst gaan doen.
Liefs, Simone

Mupminoes zei

Jammer dat je deze beslissing heb moeten nemen, maar heel begrijpelijk.

Quibi zei

Wat een moeilijke beslissing moet dat geweest zijn! Maar Janine, je gezondheid gaat inderdaad voor alles!

Ik vind het erg jammer, want (ondanks dat ik niet heel erg vaak kwam) kwam en kom ik altijd met heel veel plezier bij jullie!

Ik wens je een heel voorspoedig herstel, veel geduld, geluk en gezondheid. De rest is minder belangrijk en ik ga zeker mijn best doen nog even langs te komen!

Dikke knuffel van mij.

Berna zei

Geen leuk besluit maar zeer begrijpelijk. Jij en je gezondheid zijn het belangrijkste. Sterkte!

Ineke Hulzebos zei

Helemaal geen leuk bericht, maar als het om je gezondheid gaat, is dat natuurlijk belangrijk! Ik wens je heel veel sterkte en een goed herstel!
Liefs, Ineke Hulzebos

conny's quilts zei

Een moeilijke beslissing Janine, maar je gezondheid is alles waard. Heel begrijpelijk dus dat je de winkel gaat sluiten. Heel veel sterkte en vooral een heel goede gezondheid gewenst!

Els van der Graaf zei

Lieve Janine, het is echt heel jammer maar het is een goed besluit want je gezondheid gaat voor alles. Ik ben heel dankbaar dat ik bij jullie mocht leren quilten en zoveel gezelligheid heb gevonden. Ik wens je beterschap en hoop je nog eens tegen te komen. Het ga je goed. Groetjes van Els van der Graaf

Margreet zei

Hoi Janine en Willy, wat een moeilijke beslissing moet dit geweest zijn. Maar het is zoals je zegt: gezondheid gaat vóór alles. We zullen jullie gezellige winkel heel erg gaan missen....Heel veel sterkte voor nu en in de toekomst. Groetjes, Margreet

Terray zei

Phoe wat een moeilijke maar dappere beslissing heb je genomen. Gezondheid gaat voor alles natuurlijk.
Ik wens jou en je gezin het aller beste.

Groetjes
Tertia

Marion zei

Wat een moeilijke beslissing moet dit zijn geweest. Ik wens jullie heel veel sterkte toe en een goede en vooral gezonde toekomst!

Ria zei

Lieve Janine en Willy

Wat zullen jullie lang hebben zitten denken en praten, hoe moet het nu verder? De toekomst zal uitwijzen of je de juiste beslissing hebt genomen. En ik begrijp best dat dit met een bloedend hart is gebeurd. Ik wens jullie allemaal ook de mannen en kinderen het beste toe. Tenslotte is het niet 1 dit moet ondergaan, jullie zijn er allemaal bij betrokken. Ik wens heel veel sterkte.

Groetjes Ria V.

Debbie Spoelstra zei

Wat een moeilijke beslissing hebben jullie moeten nemen!! Maar je gezondheid gaat boven alles. Ik wens jullie heel veel sterkte toe.

Willeke zei

Wat jammer, maar wel heel begrijpelijk. De komende weken zullen best moeilijk zijn, veel sterkte gewenst!
Ik zal jullie missen op de beurzen. Toevallig heb ik net een quiltje van 't Quiltgebeuren af en op mijn blog gezet.

Bed, breakfast en quilts zei

ik wens je een lang en gelukkig leven toe, fijn dat je buiten de winkel doorgaat met de Studio, je kunt je passie dan in je eigen tempo blijven vormgeven! Zie jullie gelukkig 9 en 10 november en ga je gewoon extra verwennen!

yvonne zei

Wat een moeilijke beslissing!!!
Maar niets is belangrijker dan je gezondheid en je gezin .
Heel veell sterkte!!!!

Tineke zei

Wat zal dat moeilijk geweest zijn om die knoop door te hakken, maar een andere oplossing is er helaas gewoon niet. Heel veel sterkte met alles en je ziet me nog welvoor de 24ste november.
Groetjes, Tineke

Anoniem zei

Ik wens jullie allemaal veel sterkte met de genomen beslissing.
Groetjes Wilma

foekie's fashion zei

Ja dat is een belangrijke beslissing, je gezondheid en gezin gaan voor. Ik wens jou beterschap en sterkte hiermee. Groetjes van Joke

Jantine zei

Oei, dat valt zeker niet mee. Voor jou. Wat zal dat een moeilijke beslissing zijn geweest. Maar ik heb er respect voor dat je voor jezelf durft te kiezen. Jij en je gezin zijn het belangrijkste!

Quiltswaen zei

Hoi Janine,

Wat een moeilijke beslissing, maar wel een juiste! Tuurlijk is het jammer dat de winkel dicht gaat, maar je gezondheid is het aller belangrijkste.
Ik wens je samen met alle die je lief en dierbaar zijn het allerbeste toe!

Hartelijke groet,
Ingeborg

Jans zei

En het allerbelangrijkste is dat jij opknapt voor je man en kinderen.
Heel veel sterkte, ook voor je schoonmoeder.
Groet Janny Schoneveld

lydia zei

Wat een moeilijke maar moedige beslissing. Veel beterschap voor jullie beide.


quiltgroet lydia

Esther Paap zei

Lieve Janine en Willy,een goede gezondheid is het belangrijkste in een mensenleven.Ik wens jullie veel sterkte en we zullen elkaar zeker nog zien in ons heerlijke quiltwereldje.dikke knuf Esther

Quilt A-Long "Birds around the World"

Ik ga jullie wat vertellen over mijn nieuwe project “Birds around the world” Weet je nog, een paar jaar geleden; de hype om quilts te mak...