dinsdag 16 oktober 2012

Goedemorgen,

Ik ben er vroeg bij, gisteren is onze badkamer eruit gesloopt en vanmorgen stonden ze weer vroeg voor de deur, dus....de was is al gedaan, kindjes naar school gebracht, koffie verzorgd, en zit nu zelf aan een kopje thee.

Na afgelopen vrijdag ben ik een beetje op de automatisch piloot het weekend door gegaan. Zaterdag middag om een uur of 16:00 kwam Karen van Aztec Rosé om te kijken wat haar man allemaal had uitgezocht voor haar winkel. Ze kwam met een grote auto en heeft dan ook direct het een en ander mee genomen. Volgeladen zijn ze vertrokken en zondagmorgen om 9:00 stonden ze er weer om de rest in te laden. Binnen no-time was het leeg...echt leeg!

Raar maar het is goed zo, we hebben 7 leuke jaren gehad en ik had het nooit willen missen.

Gister avond ben ik samen met mijn man, nog spulletjes weg gaan brengen naar Evy en Petra van Quilterspalet. Ook zij hadden een hoop spullen overgenomen kleine meubeltjes en een aantal quilts. Ik was nog nooit bij hun in de winkel geweest, maar wat een leuke gezellige winkel hebben deze meiden.

Ik ben ergens wel blij dat ook wij (willy en ik)nu weer eens tijd heb om quiltwinkeltjes af te struinen. En dat ik weer tijd heb om met mijn hobby bezig te zijn.

Ik heb gisteren weer voor het eerst achter mijn naaimachine gezeten, en het voelde goed.

Vandaag gaan de allerlaatste spullen naar Aztec-Rose en dan kan ik beginnen met mijn nieuwe leven. Tijd voor rust, kindjes, mannetje, hobby, caravan, enz enz. Gewoon genieten van de Little things in life.

Geniet van de dag ( ook al is het regenachtig), ga maar lekker de bank op met een kopje koffie of thee, quiltje op schoot en genieten maar.

Groetjes van mij, Janine

7 opmerkingen:

Esse-Riekje zei

Nou ik gun het je zo, na deze nare tijd en wat fijn dat je ervan kunt genieten.
Alle goeds voor jou en degenen die je lief zijn.

Bizzy Martine zei

Hey Janine,

Wat leuk dat je terug achter de naaimachine zit. Zoals ik al zei in Sainte-Marie-aux-Mines, de zin zal wel stilletjes terug komen. En nu je terug meer tijd hebt, komt alles zeker in orde.
Grtjs, Martine

Judith zei

Goh wat gek eigenlijk, en heerlijk tegelijkertijd om nu de druk can de winkel niet meer te hebben. Strakjes weer lekker achter de longarm. Het komt vast allemaal goed! Succes met de renovatie van de badkamer

Anoniem zei

Fin dat je nu al kan genieten van kleine leuke dingen, denk aan jezelf Janine en luister naar je lijf. Liefs van Ria Klopper

Jeanneke zei

Hoi Janine,
een wijs besluit, want je gezondheid is echt het allerbelangrijkst! Fijn dat je nu weer alle tijd hebt voor je gezin, én om te quilten, gewoon rustig aan werken aan mooie dingen.
Groetjes Jeanneke

Gert zei

Geniet lekker van je nieuwe "vrijheid" en je hobby/gezin. De afgelopen periode zal zeker een mooi plekje in je herinnering krijgen. Fijn dat de spullen een tweede leven krijgen bij andere winkels.

Hubertine zei

En zo is het maar net! Geniet van de (kleine en grote) dingen! Je krijgt het allemaal maar één keer. Alles zal goed komen!
Groetjes, Hubertine

Quilt A-Long "Birds around the World"

Ik ga jullie wat vertellen over mijn nieuwe project “Birds around the world” Weet je nog, een paar jaar geleden; de hype om quilts te mak...