donderdag 25 oktober 2012

Bijna klaar..........

pfffft dat was weer vroeg vanmorgen, vandaag wordt de laatste hand gelegd aan onze prachtige nieuwe badkamer, het wordt zoooo mooi, maar ik ben ook zoooo blij als het klaar is. Ik heb twee fotootjes van de badkamer, maar het is nog een beetje donker daar om een goede foto te nemen.


Dit is 1 muur in de douche cabine, de tegelzetter was erg blij met het voegwerk.........!
Sorry Willem, maar ik vond het zo mooi.
De strookjes zijn allemaal 0.5 cm hoog en verschillend van breedte, dus ik snap dat dat een beetje lastig is.

Maar ja het moet eerst een puinhoop zijn om het vervolgens weer op te knappen, dit is op het moment mijn naaikamer, ikzelf pas er dus niet meer bij, maar goed na vandaag kunnen wij gaan schoonmaken en genieten van onze prachtige nieuwe badkamer.Gister kwam er een leuk pakketje binnen, ik had namelijk bij mijn vriendinnen dit handige boekje gezien
het is een Travelers Notebook, daar kun je van alles in kwijt, ideeën, tekeningen, er zit een agenda in enz. enz. Het was even puzzelen hoe ik hem in elkaar moest zetten maar het is gelukt, en ben er erg blij mee.
En Willy bracht deze voor mij mee, ik wilde al heel lang voor in de caravan een puzzle mat, maar vond het toch altijd wel een hoop geld. maar goed nu toch maar de stoute schoenen aangedaan, en gevraagd of ze hem voor mij mee nam bij de leverancier vandaan. Dus al met al ben ik een erg blij mens, en geniet er maar lekker van.

Morgenmiddag gaan wij met zijn viertjes naar onze vrienden in Groningen, daar blijven we slapen en dan de volgende dag even Groningen stad onveilig maken.

Ik wens iedereen een fijn weekend toe.
Groetjes van mij, Janine

4 opmerkingen:

Jantine zei

Wat een prachtige muur van de badkamer, zo mooi heb ik nog nooit gezien!

Ans zei

Ow wat wordt die badkamer mooi. Even een vraagje, die traveler notebook is dat waar ook plastic hoesjes inzitten? en waar heb je die besteld?
Fijne tijd in het Groningse land.

Lida zei

Gave muur! Geniet maar van je mooie badkamer en van een gezellig uitje! Groetjes
Lida

Judith zei

Hi Janine, volgens mij is er een hele last van je schouders af gevallen. Het is leuk je logjes te lezen, het plezier spat ervan af. LZ'tje en ik hebben het zelfs over je gehad, en dan alleen in positieve zin. Houd deze spirit ermaar in, het past je goed. En we komen elkaar vast nog wel eens tegen op een of andere show en anders gewoon gezellig op elkaars blog. Fijne zondag, geniet ervan.

Quilt A-Long "Birds around the World"

Ik ga jullie wat vertellen over mijn nieuwe project “Birds around the world” Weet je nog, een paar jaar geleden; de hype om quilts te mak...