woensdag 13 juni 2012

Jammer maar helaas.....

Goedemorgen allemaal,

Pffffft,  ik ben erachter wat mijn zwakke punt is......(af) wachten.
Wat duurt dat lang zeg, het is nu 2 weken geleden, de muren komen nog
net niet op me af, maar daar is ook alles mee gezegd.

Ik heb jullie een poosje geleden verteld dat ik met 3 vriendinnen zou gaan handquilten
bij Esther Miller in Duitsland. Nou dan zou ik a.s. zondag vertrekken voor 3 of 4 dagen.

Helaas heb ik dit af moeten zeggen, omdat het gewoon weg onverantwoord is als ik het zou doen.
mijn lijf protesteerd enorm, en heb ik mijn vriendinnen afgelopen weekend laten weten dat ik niet mee zal gaan (snik)(snik), ....en dat mijn tijd wel weer komt. Ik moet mijzelf nu de tijd geven om te herstellen. Moeilijk vond ik het wel, want dit wil je niet. Je lijf heeft je in de steek gelaten, en dat is moeilijk te accepteren, maar je zult wel moeten.

Verder heb ik ook nog wel leuk nieuws hoor.
Zondag 1 Juli is er een HALF-WAY CAMELOT DAG georganiseert, iedereen is welkom die bezig is met de Camelot. Laat zien hoever je bent, of wat eventuele struikelblokken zijn, dan kunnen we die misschien samen oplossen.

Ook krijgen de deelnemers die komen op die dag
20% korting op alle stoffen van de rol uit de winkel vanaf 0.25 cm.
Op de Quiltboeken 35% (niet op de borduurboeken).
Voor diegene die Vulling nodig hebben voor de Camelot, ook goed nieuws, u krijgt maar liefst 15% korting op de Hobbs (2,40 BREED).
Ook wordt hier onze NIEUWE blok van de maand gepresenteerd.

Verder is er 7 juli voor de 3e keer een BLOGGERDAG.
Met o.a.:
kleine mini workshopjes.
kortingen op diverse stoffen
5 FQ's halen 3 FQ's betalen.
En natuurlijk de afdeling met de leuke hebbendingetjes is er weer.
Broodjes, en de koffie en thee is inbegrepen.
We maken er gewoon weer een hele gezellige dag van met z'n allen.

Vanmorgen heb ik heel even een kopje thee gedronken in de winkel, was erg blij om daar weer even te zijn, Willy heeft het allemaal onder controle, heeft pijn in haar kaken van het praten, want iedereen wil natuurlijk weten hoe het met mij gaat.

De winkel is nu gewoon open,
en vanaf 1 Juli tot en met 25 augustus hebben wij aangepaste openingstijden,
dan zijn wij namelijk van woensdag t/m zaterdag van 10:00 tot 14:00 uur open.

Groetjes Janine


7 opmerkingen:

carina zei

Fijn dat je weer een beetje op de been bent! sterkte met herstellen hier zit er nog een maar dan met een hartgebeuren. 48 jaar. Zo balen en vreemd dat dit je "zomaar"gebeurd he. Lekker dat je in de winkel hebt kunnen koffie drinken het gaat dan gewoon weer de goede kant op. Nogmaals sterkte ermee.

Lida zei

Fijn dat het weer wat beter gaat, maar ja wel jammer van je uitstapje, maar je kunt je nu vermaken met alle Camelots en dan straks alle bloggers! Fijne dag
Lida

Jantine zei

Blij om te horen dat het je goed gaat. Wat bof je toch met Willy! Doe rustig aan meid, de boel blijft wel draaien, jijzelf en je gezin zijn het belangrijkste!

conny's quilts zei

Vergeet nu maar even alles wat je nu (nog) niet kan en geniet vooral maar van die kleine dingetjes die je wél al weer kunt doen. Fijn al weer even in de winkel koffie drinken, geweldig toch...dan komt de rest vanzelf wel weer..(ook al zou je vlugger willen.) Hou je haaks hoor!

Bed, breakfast en quilts zei

ha Janine, omdat je zo'n leuk mens bent en je ontzettend positief in het leven staat krijg je van mij een sunshine award nominatie,
Kijk maar op mijn blog...

Ansje zei

He meis, rustig aan hoor. Ook Willy. Het is niet anders. Steeds je doelen weer bijstellen. Ik weet er alles van helaas. Maar je bent er nog en weer even in de winkel geweest. Goed van je.Geniet van die kleine stapjes!! LiefsAnsje ook voor Willy.

KijkDaarIs zei

fijn te lezen dat het ietsje beter gaat...maar we willen altijd alles weer te snel....kleine stapjes is beter..maar dat weet je wel...;0)
Fijne dag

Quilt A-Long "Birds around the World"

Ik ga jullie wat vertellen over mijn nieuwe project “Birds around the world” Weet je nog, een paar jaar geleden; de hype om quilts te mak...