dinsdag 7 februari 2012

Nieuwe inspiratie....!

Als winkelier op een tentoonstelling, sta je vaak achter je standje en kom je alleen op het Toilet of bij de koffie en thee juf....en daar is natuurlijk niets mis mee, want als je je stand niet uit kunt....dan is het lekker druk, en daar doen we het voor. Afgelopen zondag met al het winterse weer was het niet zo druk en konden Willy en ik ook eens even aan de wandel.....Ja en dan ga je lopen en kom je langs een boekenstand.......sh.t! Ik zou niets kopen, maar ja als wij de economie niet draaiende houden loopt het niet goed af met de wereld!


Dus, dat heb ik dan ook maar gedaan, dit prachtige boek lag mij aan te staren....en riep heel zachtjes, neem mij mee, neem mij mee!!!! Maar ja daarnaast lag nog zo'n mooi boek naar mij te roepen.....getver!


Dus die dan ook maar mee met mij......wat is dat toch met Quilters! Maar goed, ik heb dus weer twee flinke dikke boeken door te spitten, en zal vast wel weer inspiratie opduiken uit deze schatten.... Groetjes en een fijne dag toegewenst. Janine

2 opmerkingen:

Willeke van der Heijden zei

Prachtige boeken heb je gekocht. Ik heb ze op de beurs ook ingekeken. Veel plezier ermee!

Marians Quiltblog zei

Herkenbaar! Ik kan ook nooit boeken laten liggen en heb er inmiddels heel wat in mijn kast verzameld. Het blijft genieten om er doorheen te bladeren om inspiratie op te doen.
Groet Marian

Quilt A-Long "Birds around the World"

Ik ga jullie wat vertellen over mijn nieuwe project “Birds around the world” Weet je nog, een paar jaar geleden; de hype om quilts te mak...