woensdag 12 oktober 2011

Klaar om te beginnen....

Goedemiddag allemaal,

Vanmorgen vroeg begonnen om weer een nieuwe quilt in te spannen.
Dit keer een Japanse uitstraling. Mooie warme kleuren gebruikt.
Ik heb een mooie kleur garen erbij uitgezocht, dus aan de slag dan maar.Ik heb er voor gekozen om de blokken apart te doen en in de border
Maak ik bamboo stengels met bladeren eraan, heel apart.

Verder wil ik even zeggen dat ik het heel erg leuk vind dat er zoveel lieve reactie zijn gekomen over het feit dat wij mogen blijven op onze nieuwe locatie, het stukje op mijn blog heeft een heleboel helderheid gebracht voor een hoop mensen.

Dus bij deze, ik kan niet iedereen persoonlijk bedanken want dan ben ik morgen nog bezig, ik doe het gewoon via deze weg.

Allemaal heel hartelijk bedankt voor alle lieve Mailtjes in mijn mailbox.
Dat heeft mij heel erg goed gedaan.

Morgen komen de zakjes met rondjes binnen voor de GOT DOTS QUILT van Jovita, dus voor de dames die ze besteld hebben, na morgen ga ik ze allemaal versturen en kunnen jullie lekker aan de slag met de stipjes.
Vergeet niet dat wij tegenwoordig ook een stipjes club hebben op de 4e woensdagochtend van de maand, dus als je mee wilt doen laat het me dan even weten via Janinealers@gmail.comWat dachten jullie hiervan.....kijk maar eens goed wat een kleine stipjes hierin gebruikt zijn.

Groetjes van mij, Janine

using BlogPress from my iPad

3 opmerkingen:

Quiltendewilma zei

Oh wat heerlijk ben je bezig!!

Miranda zei

Angela's quilt gaat vast prachtig worden onder jou ervaren handjes! Quiltgroetjes van Miranda

Nadine zei

WONDERBAAR !
En zulk goed niews over de ronde papiertjes, ook ! ;>)
(Zoals door email gezegd, mag ik jou even vragen, om tot eerste week november te wachten? Dan zal ik terug naar naar huis, in België zijn.)
Hartelijk bedankt, Janine ! ;>)

XOXOXOXOXOXO
NADINE

Quilt A-Long "Birds around the World"

Ik ga jullie wat vertellen over mijn nieuwe project “Birds around the world” Weet je nog, een paar jaar geleden; de hype om quilts te mak...