zondag 2 oktober 2011

De woonbeurs in Amsterdam


Hallo allemaal,

Vorige week zondag ben ik samen met Willy en mijn dochter Yoni naar de woonbeurs in Amsterdam geweest. Wij hebben een heerlijke dag gehad.
Yoni heeft een workshopje gedaan (cakejes versieren). En ze heeft mij min of meer gedwongen om een workshopje te doen met een memo lekke maken met een Japanse binding....achteraf best leuk om te doen.We hebben weer leuke en mooie dingen gezien, en zijn ook in het VT wonen huis geweest.....wat een ideeën zeg!!! Maar soms ook wel erg simpel.


Af en toe even een rustpuntje in lassen...


Ook heb ik een geweldig huisje gezien voor bij ons achter in de tuin.
Geweldig als Quiltatelier...toch!!Ik zie het al helemaal voor me verwarming erin lekker bankje en een tafeltje, meer heb je toch niet nodig.

En dan deze prachtige tegeltableau's het zijn hele werkstukken opzich.
Wat een inspiratie voor quilts kun je hier uit halen.


Kortom we hebben het weer leuk gehad, wij hebben deze dag af gesloten met een etentje bij Sumo een heerlijk Sushirestaurant in Rotterdam.
Yoni lag op de terugreis naar huis heerlijk voor pampus op de achterbank.

Groetjes van mij, Janine

3 opmerkingen:

Miekequilt zei

Ha Janine. Wat is een memo lekke met Japanse binding?
Groeten, Mieke

Janine zei

Oh sorry een memo blokje met een Japanse binding je moet dan de binding van het boekje op een speciale manier knopen, een heel gedoe maar wel weer wat geleerd. Groetjes janine

Simone zei

Atelier Soed Idee zou ook niet misstaan in zo'n leuk tuinhuis!!!

Quilt A-Long "Birds around the World"

Ik ga jullie wat vertellen over mijn nieuwe project “Birds around the world” Weet je nog, een paar jaar geleden; de hype om quilts te mak...