donderdag 29 september 2011

Nieuwe projecten


Bij deze geef ik even een update van mijn zuurstokjes. Alle stippen zijn geappliqueerd en de rijen zitten horizontaal al aan elkaar, nu nog alle rijen aan elkaar zetten, vervolgens ga ik het geheel appliqueren op een ondergrond en dan kan het gequilt gaan worden.



Ook is Willy vandaag aan haar nieuwe project begonnen, het wordt een hele leuke quilt die ook nog eens kan hangen tijden de kerst, maar het is geen kerstquilt.......nog even geduld en dan laten we de blokken zien. Op dit moment is ze druk bezig met het snijden van de blokken.





Ja verder, wat heb ik nog meer te vertellen.....
Afgelopen zaterdag ging ik vuil wegbrengen naar de kliko, vond ik daar ...
Weggegooid door onze mannen dit schattige schilderstrapje. Dit was mijn schoonvader zijn eerste trapje, toen hij voor zich zelf begon, inmiddels niet meer zo stevig en begon een beetje te wiebelen. Maar dat gooi je toch niet weg!!!!!!! Kijk nu eens wat voor leuks je daarmee kunt doen.



Dit zetten wij dus gezellig buiten, vinden jullie ook niet.

Groetjes van mij, Janine

BlogPress from my iPad

3 opmerkingen:

Gonny zei

Mannen kunnen lief zijn maar hebben niet zoveel fantasie als ons..... Het was erg zonde geweest als het trapje verloren was gegaan. Het is perfect voor z'n nieuwe funktie

Bizzy Martine zei

Ik begrijp je helemaal, ik zou het trapje ook gered hebben. Leuke zuurstokjesquilt! Groetjes Martine

Jantine zei

Je zuurstokjes quilt wordt erg mooi! En groot gelijk dat je het trapje redde, daar kan je nog van alles mee doen!

Quilt A-Long "Birds around the World"

Ik ga jullie wat vertellen over mijn nieuwe project “Birds around the world” Weet je nog, een paar jaar geleden; de hype om quilts te mak...