zondag 3 april 2011

Onze openingsweek...

Wat hebben wij allemaal voor u in petto in onze openingsweek!!!

De gehele week kunt u genieten van een kleine tentoonstelling van onze club
 "Smaken Verschillen"
deze dames hebben hele kleurrijke werkstukken gemaakt naar aanleiding van een gezamelijk uitgekozen thema "BLOEMEN" Het is zeker de moeite waard om even een kijkje te komen nemen.

Dinsdag is de officiele openingsdag dan is iedereen van harte welkom in onze nieuwe winkel.
Ook is bij ons dan aanwezig Meina Sonneveld met leuke kleine cadeautjes voor leuke kleine prijsjes voor u zelf of voor een vriend of vriendin. De opbrengsten zijn voor een goed doel.

Donderdag wordt bij ons de Sewline Needle threader en de Naaldentrekker in een nieuw jasje gedemonstreerd door Wil Graafland. (de hele dag)

Vrijdag is Van Doorn Naaimachines bij ons in de winkel om diverse machines voor u te demonstreren, dus heeft u vragen over een Bernina, kom dan even langs en stel uw vraag.

Een lekker druk programma dus, Ik hoop dat u in de gelegenheid bent om even langs te komen.

Groetjes van mij, Janine

2 opmerkingen:

Rina zei

Veel plezier alvast gewenst met de nieuwe opening. Ik kom zeker even een kijkje nemen deze week om jullie persoonlijk te feliciteren.

Nanda zei

Veel succes op jullie nieuwe lokatie. De winkel ziet er op de foto even gezellig uit als op de oude lokatie. Gefeliciteerd met de opening. Ik kom heel snel jullie kant op om te kijken.

Quilt A-Long "Birds around the World"

Ik ga jullie wat vertellen over mijn nieuwe project “Birds around the world” Weet je nog, een paar jaar geleden; de hype om quilts te mak...