dinsdag 22 februari 2011

Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuussssssssssssssssssss..............!!!!

Potverdikkie, ga je even een keertje weg zonder hond......................
Wij gingen afgelopen zondag naar mijn zusje haar nieuwe huisje kijken, en zouden daarna nog even een aantal spulletjes ophalen bij Ikea.
In totaal zijn wij 2,5 uur weggeweest en dan kom je thuis.........Suus speert onder de bank, weet natuurlijk dondersgoed dat ze fout bezig is.

Tref je dit aan:
Ik had hele mooi garentjes bij mijn lieve collega Dorry gekocht en 4 daarvan zijn op dit moment kansloos verklaard, dus bij deze Dorry je ziet mijn bestelling wel tegemoet, en Suus betaald (hahaha).

Groetjes van mij, Janine

8 opmerkingen:

Francien zei

Dan ben je eventjes heel boos denk ik maar Janine als je het zo aantreft...ik had het met een paar hele mooie beetje dure schoenen... met Meisje en als die iets kapot bijt kun je er echt niets meer mee...en Suus deed er goed aan maar even onder de bank te blijven...het zal wel weer "goed"zijn tussen jullie en gelukkig heeft Dorry nog meer garentjes...maar op zo`n moment kun je ze achter het behang plakken....
groetjes Francien.

Miranda zei

hihihi, sorry hoor dat ik even stiekem moet lachen...zo heeft onze Sam in zijn eerste jaar ook meerdere keren quiltklosje zo van de grote tafel af weten te halen(echt vanuit het midden van een tafel van 2 bij 1meter)waaraan de stoelen aangeschoven waren en een quilt op lag waaraan ik bezig was....ook mijn klos, met houten klosje was ook aan gort gebeten! Alleen onze Sam stond er apetrots naar te kijken..hahahaha, daar kan je toch niet boos om worden!

Quilt it and Dotty www.quilt-it.nl zei

Di Mr. Bingley van ons heeft dat dus ook gedaan! Hahaha, ik zal eens gaan zoeken naar die afgekloven klosjes...

Anneke zei

ohh wat herkenbaar,onze hond heeft dat vroeger ook gedaan,iedere keer was het weer verrassing als we thuis kwamen niks was veilig make-up tasjes tube's creme en ga zomaar door tot zelf een boek van de bibliotheek smaakte heerlijk bij d'r.
Maar troost je het gaat over!!!!!!
Maar het blijft wel zonde hoor van die mooie klosjes garen!!

Groetjes Anneke

Heidi zei

Ach jee, ik herken het helemaal van mijn honden van vroeger. Die kleine dondersteentjes aten toen mijn wol op! Ik leef met je mee meid!

Fleur zei

Hier eens geen ervaringsdeskundige, want ik heb geen hond.
Alleen ervaring met rode hond...
Maar ook ik heb even een lachje niet kunnen onderdrukken. Sterkte met de hond en veel lol bij Dorrie!
( die is wel blij met jouw Suus)

Esse-Riekje zei

Ja hoor Janine , ook ik moest best wel lachen , het zijn toch duvels soms.....

Anoniem zei

Nu lees ik al die reacties. Ik had dat ook met mijn katten. Maar je hebt toch al geleerd van je kinderen dat je niets moet laten slingeren? Opgeruimd vrouwtje, dat moet je worden.
Dus helaas, eigen schuld, dikke bult!!!
Els Bitter

Quilt A-Long "Birds around the World"

Ik ga jullie wat vertellen over mijn nieuwe project “Birds around the world” Weet je nog, een paar jaar geleden; de hype om quilts te mak...