dinsdag 27 april 2010

---Update---

Ik wilde jullie nog eventjes laten zien dat het project niet stil ligt, maar ik heb het nu op het moment met de beurs erg druk, maar ....ga gestaagd door. Er zit inmiddels weer een licht randje aan, en ik ben nu bezig met de Flying geese rand. Mijn naaimachientje gaat mee op vakantie, want na de beurs ga ik nog lekker een weekje met mijn gezin naar de camping in Loon op Zand. En daar moet ik wel iets te doen hebben toch??

Willy gaat met de spullen die we over hebben van de beurs weer terug naar huis en zal ervoor zorgen dat het spik en span is als de winkel weer open gaat.

Ook hebben wij weer een mooi patroon uitgezocht voor een nieuwe quilt, daar wil ik ook een begin mee maken op de camping, en die komt uiteraard binnenkort in de winkel te hangen, als hij klaar is.
Ik zal jullie in mijn volgende berichtje de stofkeuze laten zien.

Groetjes van mij, Janine

3 opmerkingen:

Cisca zei

Hij wordt prachtig!
Groetjes, Cisca

quiltlodge gerda zei

Wauw janine, wat wordt hij mooi! Lekker een weekje nar de camping. Veel plezier. Ik neem ook altijd "wat te doen" mee. Maar de naaimachine gaat mijn Wim toch te ver. Helaas. Tot zondag.

Daniëlle zei

Het wordt een plaatje Janine! Succes op Veldhoven en een fijne vacantie! Groeten, Daniëlle

Quilt A-Long "Birds around the World"

Ik ga jullie wat vertellen over mijn nieuwe project “Birds around the world” Weet je nog, een paar jaar geleden; de hype om quilts te mak...