dinsdag 3 januari 2012

Letters en lapjes.....

Goedemorgen allemaal,

Wat een heerlijk weertje om eens even een aantal dingen te regelen vandaag. Manlief is met Levi naar de caravanwinkel, tja dat blijft trekken.
En ik zit samen met Yoni lekker in de caravan, bezig te zijn met van alles en nog wat.....

Morgen gaan we weer richting huis en gaat het drukke leventje weer beginnen. Donderdag is Levi jarig, vrijdag en zaterdag Open dagen.....

En daar moet ik nog wel het een en ander voor doen, om precies te zijn...
Moet dit allemaal nog aan elkaar....!






En dan ben ik ook nog bezig met het uitwerken van de teksten voor de komende lessen.




Maar goed in de caravan hebben we verder geen verplichtingen, dus kunnen we gewoon ons gang gaan.

En ik vertel wel iedere keer waar ik mee bezig ben, maar welk project houd jullie op dit moment bezig, daar ben ik wel benieuwd naar?

De binding van de Samplerquilt was gisteravond helemaal met de hand tegengezoomd om 23:15 uur...het is nu officieel een AFFO!!

Ik ga weer even verder met mijn werk en hoop jullie tijdens onze open dagen te mogen ontmoeten,

En anders:

IS ER 14 JANUARI WEER BLOGGERDAG BIJ ATELIER QUILTGEBEUREN IN BRIELLE.....ECHT DE MOEITE WAARD!!

Groetjes Janine


1 opmerking:

els bitter zei

Volgens mij denkt iedereen, ze zijn dicht, dus ik hoef niet te reageren. Maar waar ben ik mee bezig? Met huisjes bouwen, heel leuk om te doen, met de blokken van de 3D quilt, met breien van een Pinwheelvest voor mijn dochter en met dromen over die mooie quilts die ik dit jaar ga maken.Een Double Weddingring staat hoog op mijn To do list en een Mariner's Compass. Dus je snapt het wel. Houd maar een plekje voor me vast vrijdag. Mocht het storm lopen bij Heidi. Tot ziens, nog een fijne avond en een leuke verjaardag voor Levi.
Groetjes
els

Quilt A-Long "Birds around the World"

Ik ga jullie wat vertellen over mijn nieuwe project “Birds around the world” Weet je nog, een paar jaar geleden; de hype om quilts te mak...